Cautare

2165 de rezultate pentru "oana miron brasov" (2.64 secunde)
Deputatul PPRM Nati Meir, in calitate de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor, il viziteaza astazi in Penitenciarul Rahova pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Cum insa Oprisan este ordonanta recunoscuta a lui Miron Mitrea, virajul facut spre tabara iliesciana dupa ce Mitrea a declarat public ca-l sustine pe Ion Iliescu nu surprinde pe nimeni, nici macar pe colegii sai de partid.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri, dupa sedinta grupului parlamentar PSD din Senat unde s-au decis propunerile pentru functiile din Senat si din cadrul grupului, ca senatorii social-democrati se vor gandi "la momentul potrivit" la o functie pe care sa o ocupe si Miron Mitrea.
La conferinta care s-a desfasurat la Casa de Cultura a Sindicatelor in prezenta lui Miron Mitrea, vicepresedinte al PSD, au mai fost alese noul Consiliu Judetean, Biroul Permanent si alte structuri de conducere ale organizatiei.
O alta "afacere de succes” marca Miron Mitrea da batai de cap Administratiei Porturilor Maritime Constanta, a declarat pentru "Replica” Mircea Banias, directorul general al CN APMC.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor Miron Mitrea anuntat ieri ca „razboiul de gherila“ intre Putere si Opozitie a reinceput, in conditiile in care deputatii Coalitiei au propus ca regulamentul sa fie dezbatut marti, miercuri si vineri cu program prelungit pana la ora 23.00.
PSD a anuntat ieri, prin vocea presedintelui Mircea Geoana, ca nu-i va cere lui Miron Mitrea sa demisioneze din functia de secretar general al partidului, mai ales ca situatia in care se afla Mitrea este asemanatoare celei in care se afla si Adrian Nastase, adica este victima unei hartuieli politice comandate.
In acelasi dosar, procurorii au mai inceput urmarirea penala impotriva lui Adrian Nastase, Miron Mitrea, a fostului consul al Romaniei la Hong Kong, Ioan Paun si a inca doua persoane.
In acest timp, Miron Mitrea incepe sa se scufunde si el din ce in ce mai tare, si Ion Iliescu se pare ca umbla cu jalba pe la Cotroceni.
Secretarul general al PSD, Miron Mitrea, a declarat ieri ca, in momentul in care va considera ca reprezinta o problema pentru partid, nu va astepta sa-l traga nimeni de mana pentru a-si da demisia.
Au fost prezenti Mircea Geoana, presedintele PSD, Miron Mitrea, secretarul general al partidului, Cristian Diaconescu, senator de Constanta si purtatorul de cuvant al PSD, Rovana Plumb, presedinta femeilor social-democrate si vicepresedinte PSD, Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Invatamantului, Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Alexandru Mazare, Corneliu Dida si Edi Martin.
Miron Roman, coordonatorul cercetarii, la o conferinta de presa. ... "In ceea ce priveste interesul manifestat de populatie pentru problemele social-politice actuale, structura logica ar fi interes pentru probleme globale, urmat de cel pentru problemele nationale si abia in ultimul rand pentru cele strict locale", a afirmat Miron Roman.
Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva deputatului PSD Miron Mitrea. ... Dosarul procurorilor anticoruptie este desprins dintr-un alt caz cercetat de Parchetul General, in care s-a decis neinceperea urmaririi penale fata de Miron Mitrea.
La un an dup ace demisionase, Miron Mitrea revine in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. ... Miron Mitrea renuntase, la inceputul sesiunii parlamentare din iarna lui 2007, sa mai candideze la aceasta functie, pe care o detinea de la inceputul actualului mandat parlamentar.
Ea sustine ca "era de domeniul evidentei faptul ca lipsa din prim planul actiunii si deciziei partidului a unor oameni de valoare, precum Ion Iliescu, Adrian Nastase, Miron Mitrea si altii a fost neproductiva".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, luni, ca Miron Mitrea este un om politic cu experienta, insa conducerea PSD nu a discutat despre o posibila candidatura a acestuia la Primaria Capitalei, iar o decizie pe tema candidatului PSD pentru Bucuresti va fi luata de Comitetul Executiv.
Surse din cadrul PSD au anuntat ca cel mai mare partid de opozitie il va desemna pe Miron Mitrea candidat la Primaria Capitalei, pentru a face fata unei lupte grele cu democrat-liberalul Vasile Blaga si cu liberalul Ludovic Orban.
Presedintele Traian Basescu a declarat aseara ca Vasile Blaga, candidatul PD-L pentru Primaria Capitalei, il va "pulveriza" in alegeri pe candidatul preconizat al PSD, Miron Mitrea. "Il pulverizeaza Blaga pe Mitrea", a spus Basescu, intrebat de confuntarea care se prefigureaza la Bucuresti intre Vasile Blaga si Miron Mirea.
Miron Mitrea se pronunta in favoarea sprijinirii lui Oprescu de catre PSD Miron Mitrea s-au pronuntat, duminica, dupa anuntarea primelor estimari, pentru sprijinirea de catre partid a lui Sorin Oprescu in turul doi de scrutin.
Zgabercea, zbir de dragul lui Mitrea Agitatie mare ieri in hotelul Malibu, acolo unde se desfasoara, la etajul 6, "ostilitatile" social-democrate legate de proiectul de lege privind descentralizarea, proiect catalogat de Miron Mitrea, la sosire, drept foarte important.
google-analytics.com